Fokus på den enkelte elev

Personlig undervisning

Over 11 års erfaring

​Om Køreskolen

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge køreskole. Det kan både være beliggenhed, bil og kørelærer. Men også faktorer som holdstørrelser og kvalitet af undervisningen har noget at sige.

Hos Næsby Køreskole er der stor fokus på, at der skal være tid og plads til enkelte og den læreproces, det er tage kørekort. For der er mange regler og love at holde styr på, og derfor er teoriundervisningen hos Næsby Køreskole god og gammeldags tavleundervisning på små hold, som følges ad, hvor der er plads til spørgsmål, og hvor der bliver fulgt op på den enkeltes eventuelle problemer.

Og sådan bliver det ved med at være. For jeg har god erfaring med, at risikoen for at dumpe både teori- og køreprøve er langt mindre, når holdene er små, og hvor kørelæreren har tid til den enkelte.​

Om kørelæreren

Mit navn er Bent Conradsen, og det er mig, der er kørelærer på Næsby Køreskole. Jeg har i mange år arbejdet som eksportchauffør og senere som konsulent, men besluttede mig dog for, at det var på tide at prøve noget nyt.​ Da jeg mente, at mine mange år bag et rat måtte kunne bruges til noget, besluttede jeg mig for at blive kørelærer. Og det var den helt rigtige beslutning. Jeg fandt nemlig ud af, at det lige er mig at arbejde med unge mennesker, og den 9. december 2009 kunne jeg kalde mig selv for uddannet kørelærer.

​Jeg sætter en ære i høje beståelsesprocenter, hvilket også er derfor, at jeg altid har små hold, hvor jeg har tid til den enkelte elev. Selvom jeg laver gammeldags tavleundervisning, ser mine elever dog alligevel ud til at hygge sig med min undervisningsform.

Køreskolen i Næsby blev oprettet i februar 2010 og flyttede i maj 2018 til den nuværende adresse på Rugårdsvej 242 i kælderen i Tarup.

Smiley-ordning

Næsby Køreskole er desuden medlem af Foreningen af Frie Kørelærere, der betyder, at der er garanti for, at kørelæreren overholder den gældende lovgivning på området. Yderligere er der med mellemrum besøg fra FFK, som observerer undervisningen, og som efter en grundig evaluering udmøntes i en form for smiley-ordning. Smiley-ordningen skal gøre det nemt for nye køreskoleelever at finde deres kommende kørelærer.

Læs i øvrigt, hvad eleverne mener om Næsby Køreskole på dumpeprocent.dk.

Næsby Køreskole tilbyder kørekort til bil og kan desuden hjælpe med førstehjælp, rutine-køretimer, generhvervelse af kørekort, kontrollerende køreprøver og vejledende helbredskontrol.

Find Næsby Køreskole på Facebook
Følg med i køreskolens hverdag

​"Jeg tog kørekort her, for et år siden, og savner stadig og have Bent i bilen og snakke med. Hverken teori eller køretimer blev aldrig kedelige, og man kan roligt regne med en masse sjove historier. Jeg er overbevist om at Næsby Køreskole er Fyns bedste" - Freja Sørensen

Om Næsby Køreskole

​Bents køreskole 

v/Hans Peter Bent Conradsen

Rugårdsvej 242, kælder, Tarup

5210 Odense NV

Find vej

Tlf.: 26 130 230

E-mail: bent@naesbykoereskole.dk

CVR: 32632629

Medlem af FFK

ffk-logo