Fokus på den enkelte elev

Personlig undervisning

Over 11 års erfaring

​Generhvervelse af kørekort

Leder du efter en god køreskole, hvor du kan generhverve dit kørekort til bil? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Næsby Køreskole tager vi primært imod kunder fra Næsby, Odense N og omegn.

Jeg gør en stor dyd af, at tilbyde tryg og professionel køreundervisning - uanset om der er tale om generhvervelse af kørekort eller ej. Hos mig er du altid i trygge hænder.

Hvad koster generhvervelse af kørekort?​

Prisen for generhverv er kr. 3.400,- inkl. moms. 

Kontakt mig for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan du kan generhverve dit kørekort her hos mig, eller hvornår der er en ledig plads, så er du velkommen til at kontakte mig med det samme. Jeg tilrettelægger forløbet så vidt muligt efter dine behov.

Kontakt mig på telefon: 26 130 230 eller på mail: bent@naesbykoereskole.dk, så vender jeg hurtigst muligt tilbage med flere oplysninger til dig om generhvervelse af kørekort.

Find Næsby Køreskole på Facebook
Følg med i køreskolens hverdag

​"Jeg tog kørekort her, for et år siden, og savner stadig og have Bent i bilen og snakke med. Hverken teori eller køretimer blev aldrig kedelige, og man kan roligt regne med en masse sjove historier. Jeg er overbevist om at Næsby Køreskole er Fyns bedste" - Freja Sørensen

Om Næsby Køreskole

​Bents køreskole 

v/Hans Peter Bent Conradsen

Rugårdsvej 242, kælder, Tarup

5210 Odense NV

Find vej

Tlf.: 26 130 230

E-mail: bent@naesbykoereskole.dk

CVR: 32632629

Medlem af FFK

ffk-logo