Forside

Kørelærer med fokus på hver enkelt elev

Hos os overlades du ikke til selvstudie med PC-undervisning. I stedet gør vi nytte af den helt rigtige personlige undervisning, hvor vi, sammen som et hold, følges ad den snoede og vanskelige vej mod et kørekort.​

Køreskole med dygtig og imødekommende kørelærer
Er du på udkig efter en professionel køreskole, som kan klæde dig godt på til at få et kørekort? Så er du havnet det helt rette sted. Her hos Næsby Køreskole har jeg mange års erfaring inden for faget og kan derfor sikre dig et godt forløb. Jeg tager primært imod elever fra Næsby og Odense N.

 

Med mig som kørelærer overlades eleverne ikke til et selvstudie med PC-undervisning, men bruger den rigtige personlige undervisning, hvor holdet følges ad, og der bliver fulgt op på den enkeltes problemer og vanskeligheder. Holdene er derfor med begrænset antal elever, så jeg får tid til dette.

Hvad koster et kørekort?

Jeg er en kørelærer, som tilbyder forskellige kurser, hvoraf det mest populære er et kursus på otte uger. Uanset hvad dine behov er, så giver jeg så billige priser som muligt.

Lovpakken med 29 teoritimer og 16 kørelektioner, manøvrebane, køreteknisk anlæg og billeje til køreprøven.

Tilbud på lovpakken kr. 14.000,00 inkl. 25 % moms.

Lovpakke tilbud med wekend kørsel kr 16.500. Se flere priser her.

Som kørelærer er det min opgave at gøre dig klar til at erhverve et kørekort. Derfor går jeg meget op i at tilbyde spændende og lærerige teoritimer, hvor teorien kommer helt ind under huden på hver enkelt elev. Dette understøttes af den høje beståelsesprocent, der er blandt de elever, som har taget kørekort hos mig. Jeg kan også hjælpe med generhvervelse af kørekort.

Kontakt min køreskole for at høre mere
Ønsker du at høre mere om, hvornår der er opstart på holdene eller andet vedrørende min køreskole, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg kan kontaktes på telefon: 26 130 230 eller på mail: bent@naesbykoereskole.dk, så hører du straks fra mig.