Køreskole Odense

Velrenommeret køreskole i Odense

Køreskolerne i Danmark har ligesom restaurationsbranchen en mulighed for at tilslutte sig en Smiley ordning, såfremt køreskolen er medlem af Foreningen af Frie Kørelærere (FFK). Næsby køreskole i Odense er naturligvis tilsluttet både foreningen og Smiley ordningen, idet vi helhjertet satser på den personlige kvalitets undervisning uden selvstudier i selskab med en PC.

Smiley ordningen er din garanti for kvalitet, og vi har da også opnået en meget lav dumpeprocent som følge af personlig dedikeret undervisning.

Næsby Køreskole – et frisk pust blandt køreskole i Odense

  • Køreskoler Odense: Næsby Køreskole er gennemført kvalitet hele vejen til ”kortet”
  • Køreskoler Odense: vælg uden tøven Næsby Køreskole med den meget lave dumpeprocent. Blandt de absolut bedste køreskoler i Odense

Det kan være vanskeligt at vælge køreskole, også blandt køreskoler i Odense. Hyppig kvalitetskontrol sikrer imidlertid kvaliteten i undervisningen, af hvilken årsag branchen har indført en kvalitetsbedømmelse af de frie køreskoler (FFK), som Næsby Køreskole er tilsluttet. Som vi kender det fra restaurationsbranchen, gør FFK brug af en Smiley certificering i deres vurdering af medlemmernes undervisningskvalitet.

Foreningens kørelærere kommer jævnligt på uanmeldte besøg på køreskolerne for at observere og vurdere undervisningens kvalitet og på baggrund heraf evaluere den samlede kvalitet af køreskolerne i Odense i et bedømmelsesskema for at gøre det nemt for potentielle elever at finde den bedste kandidat blandt køreskoler i Odense.

Læs også om: Generhvervelse af kørekort

Comments are closed.